Zwemvaardigheidslessen

Er wordt toegewerkt naar de zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3. Kinderen leren extra zwemvaardigheden die aansluiten op het behaalde C diploma en worden fysiek sterker door de intensiteit van de lessen. Onder andere leren kinderen hun borst- en rugcrawl te verbeteren, een bal te gooien in het water, een koprolkeerpunt, vlinderslag etc.

Het maakt niet uit of je je C diploma hebt gehaald bij zwemschool Zwemm of bij een andere zwemschool. Binnen de lessen heerst een positieve en enthousiaste vibe waarin kinderen onderling elkaar beter leren kennen.

De maatschappelijke tendens is dat kinderen steeds minder bewegen en dikwijls zelfs onvoldoende bewegen, zoals hieronder valt te lezen in het Nu.nl-artikel. Ook het willen voldoen aan deze landelijke beweegnorm kan een reden zijn om je kind deel te laten nemen aan de zwemvaardigheidslessen van zwemschool Zwemm.

De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal drie kinderen per instructeur in het Sloterparkbad en kost Eur 25,- per les.

Over Zwemm:
Zwemschool Zwemm is opgericht door Maarten en Robin Scheiuit. Samen zijn ze opgegroeid met wedstrijdzwemmen en waterpolo en hebben meer dan 15 jaar ervaring met geven van zwemles. Naast zweminstructeur is Maarten fysiotherapeut en Robin beschikt over een bachelor-diploma Pedagogiek. Meld je hier aan zonder inschrijfkosten of bel Robin (06 2450 7434).
%d bloggers liken dit: